Serbian English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Collection

NC_sa_pantenolizitniproteinBEBY ŠAMPON I KUPKA

Ovaj proizvod omogućava pranje kose uz dodatnu regeneraciju.

Blagi tenzidi/žitni proteini/ blago kondicionir.
Formula koja omogućava istovremeno pranje kose i kupanje. Kosa nakon pranja ostaje elastična i meka. Žitni proteini kosu hrane, dajući joj sjaj, a kondicioner ublažava statički elektricitet. Neutralan pH pogoduje nežnoj dečijoj kosi i koži glave, ne stvara dodatne iritacije i pruža mogućnost čestog pranja bez suza

Pakovanje je od 500ml, transportno pakovanje: 6 kom.

 

 

NS_sa_bademimedBALZAM

Neguje kosu i daje joj elastičnost, sjaj i omogućava lako raščešljavanje. Sadrži vitamin E koji poboljšava kvalitet kose, jača i štiti vlas kose od štetnih spoljnih uticaja.

Pakovanje je od 500ml

Transportno pakovanje: 6 kom.

 

 

 

 

 

NC_sa_protivperuti-eukaliptus-lavandaPROTIV PERUTI

Šampon protiv peruti preporučujemo za sveobuhvatnu negu kose, za vaše individualne potrebe. Čini kosu zdravom i lepom. Kada teme izgubi svoju prirodnu ravnotežu, kosa lako postaje masna i pospešuje se pojava peruti. Eukaliptus i Lavanda pojačavaju cirkulaciju i dodatno stimulišu i kontrolišu rad lojnih žlezda, podstičući njihov prirodni balans.

Pakovanje je od 500ml, transportno pakovanje: 6 kom.

 

 

 

 

NS_tk_biserimoraNS_tk_cvetnomlekoNS_tk_mosusNS_tk_mosusikupinaTUŠ KUPKA

Penušava krem-gel kupka za tuširanje sa mirisima: cveća, mošusa, kupine i mora, sa provitaminom B5 regenerira i osvežava kožu. Ulje Shea butter-a hrani kožu i daje joj vlažnost i elastičnost tokom celog dana.

Pakovanje je 500ml,

transportno pakovanje: 6 kom.

 

 

nice-gel-biseri-moranice-gel-cvetno-mlekonice-gel-kokosnice-gel-mosus-kupinaGEL KUPKE

Penušava krem-gel kupka sa mirisima kupine i mošusa, mora, manga i kokosovog mleka i cvetnog mleka za tuširanje sa provitaminom B5 regeneriše i osvežava kožu. Ulje Shea Butter-a hrani kožu i daje joj vlažnost i elastičnost tokom celog dana. Napraviti penu i isprati telo. Rok upotrebe 3 godine od datuma proizvodnje.

Pakovanje je 300ml,

transportno pakovanje: 12 kom.

 

 

NC_sa_grozdje-i-medNS_sa_kokosŠAMPONI ZA KOSU I TELO

Šampon odgovara biološkom sastavu kože i kose, sadrži aromu grožđa i meda, i kokosa i pogodan je za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Provitamin B5 podsitiče rast kose i funkcioniranje njenog korena, prodire u dlaku, daje kosi sjaj i hrani je sve do korena.

Pakovanje je od 1litar , transportno pakovanje: 8 kom.

 

 

 

 

NC_sa_kamilicaKAMILICA

Šampon odgovara biološkom sastavu kože i kose, sadrži aromu kamilice i pogodan je za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Provitamin B5 podstiče rast kose i funkcioniranje njenog korena, prodire u dlaku, daje kosi sjaj i hrani je sve do korena.

Pakovanje je od 500ml i 1000ml

Transportno pakovanje: 6 i 8 kom.

 

 

 

 

NC_sa_brezaBREZA

Šampon odgovara biološkom sastavu kože i kose, sadrži aromu breze i pogodan je za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Provitamin B5 podstiče rast kose i funkcioniranje njenog korena, prodire u dlaku, daje kosi sjaj i hrani je sve do korena.

Pakovanje je od 500ml i 1000ml

Transportno pakovanje: 6 i 8 kom.

 

 

 

 

NC_sa_koprivaKOPRIVA

Šampon odgovara biološkom sastavu kože i kose, sadrži aromu koprive i pogodan je za sve tipove kose i svakodnevnu upotrebu. Provitamin B5 podstiče rast kose i funkcioniranje njenog korena, prodire u dlaku, daje kosi sjaj i hrani je sve do korena.

Pakovanje je od 500ml i 1000ml

Transportno pakovanje: 6 i 8 kom.

 

 

 

ŠtampaEl. pošta